Så falder brikkerne nemmere på plads


Iris inspirerer i sit foredrag om, hvordan vores forskellige talenter er på spil i vores samspil hele tiden, og hvordan det at kende sine talenter er et stærkt værktøj til at skabe forståelse, tolerance og motivation. 

Iris Isabella Engelund er professionel foredragsholder og erhvervscoach med speciale i ledelsescoaching, strategiudvikling og talentmanagement i private og offentlige organisationer. Tidligere har Iris har arbejdet 10 år kommunalt med teenagere og har blandt andet fungeret som SSP med de unge, der har det svært.

Iris giver et humoristisk og kvalificeret bud på, hvordan man kan sætte talenter i spil og få nye og bedre handlemuligheder til rådighed. Oplægget bliver krydret med illustrative øvelser og eksempler fra hverdagen.

 

Tid: 18.30 - 21.30

Sted: Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18, 2730 Herlev

Underviser: Iris Isabella Engelund

Målgruppe: alle pleje- og aflastningsfamilier. Tilmeldingsfrist: 27.8.2018 til familieplejekonsulent