Knud Foldschack

"Jeg kunne ligeså godt være blevet kriminel"

Målgruppe: Alle døgnpleje- og aflastningsfamilier, inkl. plejebørn og egne børn.

Vi har inviteret advokat Knud Foldschack, som mest er kendt for sit arbejde som advokat i sager om Christiania og Ungdomshuset. Han har også skrevet en bog om sit liv, som hedder ”Knud den Heldige”. Titlen henviser til et liv som har været en lang sej kamp for at klare sig efter at være vokset op med svigt, tæsk og mange forskellige anbringelser. Knud Foldschack har fået noget positivt ud af at vokse op under disse skyggesider, og han har lært alle sider af livet at kende. Det betyder, at hans rejse har ført ham til en position i dag som vellykket advokat og helstøbt menneske, hvor han altid er de svages forsvarer.

Vi glæder os til en aften med Knud Foldschack, hvor han vil fortælle os om sit livs rejse – et liv med håb og muligheder på trods af en start med svære odds.

 

Kl. 18.30 - 21.30

Herlev Medborgerhus

Herlevgårdsvej 18, 2730 Herlev